Post by fonjophimecchae on Mar 7, 2022 5:48:59 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mindustry ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mindustry IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ povećati kristale hak ▞▞▞
▞▞▞ Mindustry 2022 version ▞▞▞
Nije bilo moguće započeti. Upute nisu slijedile. Šteta.
Čini se kao odlična igra, ali tutorial neće biti dovršen.
Jedina zamjerka je što se malo može pokazati kako svaka stavka radi, ali kada to sami shvatite, to je sjajna igra
Ova igra je tako sjajna! Sviđa mi se kombinacija TD-a i vlastitog lika koji kontroliraš. Valovi izvanzemaljaca, složena proizvodnja/upravljanje resursima i pješčani način rada samo ga čine mnogo boljim. Iznenađen sam da je ova igra besplatna. Hvala Anuke na ovoj sjajnoj igrici, savršeno je izrađena! (Jedina stvar koju bih predložio je da možda koristite strelice koje pokazuju na ono što biste trebali učiniti u dijelu vodiča kako biste ga malo lakše razumjeli)
Ne recenziram igre često, ali kad to radim, to činim pošteno. Isprva sam ovu igru smatrao nepotrebno kompliciranom (uglavnom zato što nisam mogao razumjeti neke od jednostavnijih mehanika, koje sada smatram očitim), ali sada smatram da je savršeno komplicirana. Igra je malo spora, ali je puno bolja od većine modernih igara koje idu prebrzo. "Inteligencija" neprijatelja je veća od svega što sam ikada vidio. Izgradite blokadu, oni je zaobiđu. Ako imate jedan slabiji blok, oni ga ciljaju. Izvan teksta
Najbolja igra ikad, naravno. Bez reklama, izazovno, ... jednostavno radi!
To je dobra igra, ali malo komplicirana i nikad nisam saznao kako možemo prijeći konverzije
Sjajna igra. Tražio sam takvu igru i vidio sam ovo mnogo puta, ali uvijek sam mislio da to neće biti zabavno, ali nakon mnogo sati igranja mislim da je to mora imati. Igra se bavi izgradnjom baze za dobivanje resursa u području i preživljavanje valova u tom procesu. Prilično jednostavno, prilično zabavno i preporučio bih ga većini. Btw bez reklama
Cool igra s puno zgrada i materijala, ali imam problem od 1 milijun ljudi koji igraju ovu igru, ne mogu pronaći niti jedan poslužitelj pa mi se čini da počinjem misliti da je bug, a neke karte nemaju sve materijale u sandbox modu koje biste trebali imati sve matiriale infanatly
Mindustry Aksiyon dgmm
Volim ovu igru. Ali kad je izašlo novo ažuriranje. Izgubio sam šampanjac koji sam imao više od 100 sati i bio sam na valu 1200. Što me stvarno pogoršalo
Nadahnjujući se iz ForgeCrafta, IndustrialCrafta i drugih minecraft modova i Factorija. Ova igra je vrlo uglađena i izaziva ovisnost. Napredovanje igre je intuitivno i dobro teče. Jedina zamjerka je što kontrole ponekad mogu biti malo izbirljive, ali iznadprosječne za mobilnu igru i posebno dobre kontrole za složenost igre. Preporučio bih ovu igru. ++++
Iskreno, bilo je previše ovisno o tome da sam morao ozbiljno prestati. Nuspojave uključuju agresiju, depresiju i jednostavno ostavljene neispunjene. (Savjet: morate dodati više vremena na početku prije nego što počnete slati valove.)
Možda bi bilo lijepo na tabletu, ali kontrole su premale i izbirljive za telefon.
Mindustry アクション enym
Moguće da je dobro, ali kontrole su vrlo trome i teško ih je izvesti na telefonu.
Kao novi igrač ove vrste igre mogao bih reći da ima slabu podršku za nove igrače. Tutorial nije od velike pomoći. Želim igrati ovu igru, ali ova igra nije za mene
Ako mislite da je OVO zabavno (još niste igrali mobilno) onda ćete imati BLAST na PC-u, možete dobiti sjajne modove kao što je Exogenisis, i još mnogo toga, također konačno možete igrati servere bez zastoja!
samo u redu. Glavni problem su napadi. Počinje u redu, ali brzo postaju neodoljivi i po broju i po učestalosti. Na kraju ćete potrošiti sve svoje vrijeme na popravke, što vam ne ostavlja ništa za izgradnju nove tehnologije. Tako postaje teško napraviti mali napredak. I ne daj Bože da pretjerano učvrstite područje jer će tada AI jednostavno krenuti potpuno drugačijim putem i uništiti sve na svom putu jer ste morali potrošiti zadnjih 20 razina fokusirajući se na područje koje su napadali. Loša ravnoteža.
Volim igru jer je ponekad stvarno zabavna, ali osim toga, stvarno je sjajna igra! iako bi bilo lijepo napraviti kartu
vrlo zabavno imam ga na svakoj platformi sada najbolje preporučiti verziju za steam ako ne znate kako prebaciti foward ip za dugo udaljenost multiplayer plus modding je lakši na Steamu. ali ako ga tek isprobavate definitivno igrajte mobilnu verziju. 10/10 vrijedno mog vremena
Öğrenmek ve oynamak Amerikan İngilizcesi kelimeler Eğitim jphj
Jako mi se sviđa igra, kao mješavina Minecrafta i terra tehnologije. Sviđaju mi se stvari koje možete stvoriti ovdje! Ovo je najbolja igra koju sam ikada vidio. Ali ne mogu ažurirati i zapeo sam na verziji 126.2, popravite! Ali sve u svemu, ovo je sjajna igra!
Kontrole su loše i ne dopuštaju mi da postavljam stvari u tutorial kao što je mehanička bušilica
Zabavna, dobro osmišljena progresija i sposobnosti karaktera. neprijateljskom putu je potrebno rebalansiranje na najgori način, očekujte da neprestano ignoriraju vašu obranu i uništavaju vaše zgrade
Vrlo teške kontrole na telefonu. Postavljanje za neke stvari, poput rudarenja rude, bolno je na telefonu.
Prilično pristojna igra, napravio sam mjesec dana pauze i vratio se, ali sam vidio da su svi moji materijali nestali. Štedio sam za iduću misiju, ali su svi jednostavno nestali. Moja tvornica je još uvijek bila tamo pa mogu vratiti materijale, ali još uvijek razočaravajuće.
nevjerojatna igra i imao sam sjajno iskustvo, ali nekoliko dana kasnije imao sam problema s ovom igrom, ona se stalno ruši i ponekad je samo crna, popravite to, hvala
Ušao sam u ovu aplikaciju s niskim ili barem umjerenim očekivanjima. Mislio sam da će to biti vrlo jednostavna igra TowerDefense. Ali definitivno me iznenadilo kada je izgledalo da je netko stvarno uložio razmišljanje i trud u ovu igru. Toliko mi se svidjela ova igra da sam je preporučio nekolicini prijatelja. Samo tako nastavi Anuken
Dao bih ovoj igri 5 zvjezdica...da nije izbrisala sav moj napredak kad god izađem. Moram izvesti svoju igru, a zatim je ponovno uvesti svaki put kad ponovno pokrenem.
vrijedi čak i kada tutorial nije toliko jasan da je toliko zbunjujući
Ova igra je ambiciozna i masivna. Ponekad može biti teško kontrolirati, ali ne mogu smisliti bolji način za dizajn tako složene igre. Također je besplatan bez mikrotransakcija pa se neću žaliti. Mislim da bi ova igra mogla biti prikladnija za PC, ali ako tražite duboku stratešku igru na Androidu, ne tražite dalje.
Mindustry 動作 wtkt
Ova nova verzija karte je sjajna. Kako se mogu vratiti na staru verziju? Preteško je pronaći sektor na novoj karti
Više mi se svidjela klasična verzija, ali je i ova dobra. Neke stvari su zbunjujuće, ali to je zabavna mješavina obrane tornja i izgradnje tvornice.
Užasne kontrole. Zbunjujući vodič. Definitivno loše iskustvo na mobitelu. Čak i nešto tako jednostavno kao što je postavljanje razgranate pokretne trake je muka.
Osjećao sam se iznenađeno ažuriranjem Mindustry. Grafika je puno bolja, ali mislim da je igra lošija od Mindustry Classica. Resursi su premali posebno za ugljen. U Mindustry Classicu možete napraviti ugljen stavljanjem kamena i vode. Međutim, u novoj Mindustry, prvo morate kupiti kultivator i staviti vodu u štap spora. Zatim morate kupiti prešu za spore kako biste štapić za spore stavili u ulje. Na kraju, morate kupiti centrifugu za ugljen da biste ubacili ulje u ugljen. To je stvarno neugodno!
Imam ovu igru ocjenu dvije zvjezdice jer je tutorial bio užasan, a kontrole igara su previše neuredne i nisu prilagođene korisniku. Igra ima dobar potencijal, ali nove korisnike će odbiti korisničko sučelje i nedostatak kontrola.
Jednostavna, ali opsežna TD igra. Gradite svoju obranu, blok po blok, i proizvodite stvari koje su vam potrebne da dobijete više stvari, a valovi postaju samo teži. Strop vještina je visok, ali je krivulja učenja vrlo mala. Nakon što naučite osnove, u osnovi možete koristiti bilo što, nakon što naučite što rade u opisu.