Post by fonjophimecchae on Mar 7, 2022 5:45:59 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Fever: Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Fever: Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood paljud kristallid ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Fever: Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Palun, mis selle mänguga toimub, miks ma ei saa seda ilma Internetita mängida? See mäng ei olnud enne selline, see on tõesti tüütu, enne kui ma saan mängida, peavad mul olema andmed ooo 😠😠😠😠😠
Kuna kokanduspalavikku on lõbus ja põnev mängida, on see mäng suurepärane, nagu ma ütlesin, kuid see on andmeside või WiFi-ga mängimine, seda on lõbus süüa teha
SkyDemon Χάρτες και πλοήγηση nhph
Nii palju kui ma seda mängu armastan, olen selles nii pettunud, sest kohe, kui lõpetasin ümbermängimise, ei saa ma järgmise juurde liikuda, mis ei ole esimene, kui selle probleemiga kokku puutun ja sellel on liiga palju tõrkeid
Ma armastan seda mängu nii väga, minu probleem mänguga on see, et asjad on liiga kallid peale selle, et see on väga lõbus ja lõõgastav
vahetan Androidilt iPhone'i vastu ja see oli niiii pettumus 😑 😒 kui ma ei saanud oma kontot kasutada, kuna mul on iPhone. ma pidin KÕIK UUESTI taaskäivitama!!
See on tõesti lõbus mäng, kuid see kaotab mu edusamme
See on hea ja lõbus mäng. Ma lihtsalt vihkan seda, kuidas te ei saa palju kalliskive ja paljude versiooniuuenduste jaoks on vaja kalliskive. Ma naudin mängu ja armastan seda, kuid kalliskivid on minu ainus probleem.
Miks on teemante nii raske hankida, aga saate isegi uuendada ilma nendeta, see rikub mängu kuidagi ära ja ainus viis teemantide saamiseks on loterii, kuid isegi teemantide võitmiseks kulub miljard kolm korda see on tõesti tüütu üldiselt mäng on väga lõbus aga see vajab parandamist.
Mulle väga meeldib see mäng, see hoiab mind seltsis.... 🎲😇😊😊 Ainus probleem, mis mul on, on võrgus mängimine. See ei tööta väljas olles
See on väga tore mäng. Soovitan alla laadida, kuid probleem on selles, et me peame väga kiiresti küpsetama.
Reklaamid, mida esitatakse pärast iga taset, jäävad kinni ega tule sellelt lehelt välja. Peame mängust väljuma ja uuesti avama. Mis on tüütu
See mäng on parem, kui red ball 4. Parim mäng eales.
Soovin, et nad oleksid säilitanud igast restoranist teenitud igapäevased mündid. Samuti jookseb mäng sageli kokku iga kord, kui seda mängin. Vastasel juhul võib see olla lõbus ajaveetmistegevus.
Cooking Fever: Restaurant Game Arkada hle
See on lõbus mäng, kuid kõik versiooniuuendused maksavad nii münte kui ka kalliskive ilma kalliskivide hankimiseks tasuta... Ma ei installi seda mängu uuesti, kui see ei muutu
Ma ei saa mängu mängida, kui mu andmed pole sisse lülitatud ja kui andmed on välja lülitatud, siis see ei tööta, miks
Mäng ON hea, kuid kõikjal on liiga palju reklaame 😑 proovige mõned kustutada
Ma armastan seda mängu, annaksin sellele 5, kuid iga kord, kui proovin teemanti eest panna, ei töötaks ma ja võtan mu raha
Mulle ei meeldi, et kõik, mida ma ostan, peab sisaldama kalliskivide tarbimist ja kalliskive ja kalliskive pole lihtne hankida
see mäng on võrguühenduseta ja nauditav, kuid kui avate oma wifi või andmed, ühendub see automaatselt Internetiga ja te ei saa seda võrguühenduseta mängida, isegi kui see pole Facebookiga ühendatud ja teemanti oli üliraske hankida, peate selle saamiseks avama WiFi või andmed üks, ma soovin, et Nordcurrent selle parandaks
See mäng on tõesti lõbus, kuid see on kiire, kuid väga lõbus, kui tasemed tõusevad, kuid see on väga lõbus
Cooking Fever: Restaurant Game Arkada ndgx
Olen väga väsinud sellest, et mäng mulle otsa jookseb. Olen vooru keskel või just lõpetamas ja see jookseb kokku. Ma armastan seda mängu, kuid olen väga pettunud. Olen selle mängu kauaaegne mängija ja tahaksin mängida ilma kokkujooksmisteta. Annab 5 tärni, kui see peatub
See on väga lõbus, kuid mõnikord jääb see minu mängu sassi, kuid peale selle on see väga lõbus mäng
Pean ütlema, et see on hea mäng, kuid pakun, et toitu saab liigutada vaid ühe puudutusega. Mulle meeldib ausalt mäng, kuid mitte juhtimine, palun muutke seda.
Olen selle mängu nimel mänginud juba aastaid. See on suurepärane viis aja möödumiseks. Kuid ma ei ole tegelaskujude värskenduse pärast liiga vaimustuses. Värskendus muutis tegelased liiga arvutipõhiseks. Eelistan tegelaste vana välimust. Edit: Alates uusimast värskendusest on mul raske tasemele tõusta. Ma ei saa oma varustuse värskendamisel loota kalliskivide igapäevaste preemiate peale, sest see on asendatud eelnevalt valitud päevapreemiaga, milleks on tavaliselt mündid.
Ma armastan seda rakendust, olen mänginud vaid 20 minutit ja see on hämmastav. Soovitan kindlasti.
Ma armastan seda rakendust, see aitab palju, kui soovite lõõgastuda ja lõõgastuda, kuid viimasel ajal ei tööta see värskendusega ilma Interneti-ühenduseta....
See on lõbus mäng, kuid see annab teile mõned lihtsad tasemed ja siis pole lihtsalt võimalust areneda ilma päris raha kulutamata.
Mulle meeldis see mäng, kuid olete selle ahnusest täielikult ära rikkunud. Me ei saa enam restoranidest münte koguda, nii et oleme kõik müntide ja kalliskivide pärast kinni. Millegi uuendamiseks kulub palju kalliskive ja münte ning kasiinomäng on kasutu. Ma kulutan kõik oma mündid, mis mul on, püüdes võita kalliskive. Kulutate 50 000, et saada 1000 tagasi.
Rakendus on nii hea!!!😍😍,,aga reklaamid rikuvad selle ära,!😕 Mõnikord pole reklaamides x-i, nii et ma lihtsalt pidin seda ikka ja jälle käivitama 😕😐!
VÄRSKENDATUD.. ... JAAN. 30 2022... See on nii palju hullemaks läinud!! Ilma kalliskivideta ei saa te midagi osta! Peaaegu VÕIMATU neid kasiinos võita.. Kulutasin tuhandeid ja ei mingeid kalliskive! Nii et...mul on olnud nii palju probleeme kalliskivide hankimisega mänguautomaadist. Varem sain seda vähemalt korra päevas... nüüd pärast "uuenduse" on see peaaegu võimatu. Ma sõna otseses mõttes kulutasin mänguautomaadi juures 19 000,00 dollarit, et tõestada oma seisukohta... ja arvake ära, mida? Suur üllatus!!!! MITTE ÜHTE KÄLL!! Nii naeruväärselt ebaõiglane.
Lihtsalt naudi mängu..aga võitmiseks tuleb kulutada diomondi
Ma armastan seda mängu ja see on väga hea mäng, mida mängida, kui teil on igav või ootate kedagi või midagi. Kuid ma arvan, et kliendid tulevad kiiresti ja nende ooteaeg on väga kiire. Aitäh
Olen mänginud Cooking Feverit alates 2016. aasta maikuust oma Amazon Fire'i tahvelarvutis ja ühtäkki kaotasin SELLE MÄNGU KÕIK EDUDE. Olen KORDUVALT saatnud Nordcurrentile meili seadmest, milles probleem on, ja MIDAGI pole lahenenud. Kui seda probleemi ei suudeta parandada, tahan KÕIK raha tagasi, mille olen Cooking Feveri mängimiseks kulutanud.
Lõbus mäng, kuid mulle meeldib pigem vana moodi uued värskendused on minu jaoks vanemana raskem
Mulle meeldib rakendus, sest mulle meeldib süüa teha ja selle loomise viis on suurepärane, peaksite ka seda rakendust kasutama, see oli hea 👍