Post by fonjophimecchae on Mar 7, 2022 5:39:54 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ FIFA Football ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ FIFA Football IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack denar ▞▞▞
▞▞▞ FIFA Football 2022 version ▞▞▞
Kul igra
Nahboljša igra na svetu
Igra je zabavna in naokoli odlična, vendar obstajajo velike težave s strežniki, kjer boste sredi igre vrženi ven in boste zaradi teh težav izgubili. Obstaja tudi nekaj manjših napak, na primer včasih gumbi menija zamujajo in njihov pritisk ne deluje.Slišav sem da je dobra ampak nemorem prit noter zelo slabo
Pred to sezono sem dal 5 zvezdic, za to sezono pa samo 2 zvezdici, ker ni nobene razlike v igranju z visokim ali nizkim OVR. Branilec in vratar sta kot kipa, tako da lahko igralec z nizkim OVR doseže več golov kot igralec z visokim OVR. Velikokrat je razlika med igralci v VSA le 1 ali 2 gola. V H2H celo PUBG, CODM tečejo gladko, vendar je med igranjem te igre v h2h ping zelo visok, da velikokrat izgubim in včasih izgubim povezavo. Upam, da boš popravil. Hvala
Tekme Division Rivals so nore ... v bistvu te pomerijo proti osebi, ki je včasih 10 kombinezonov nad tabo. Kontrole so zelo nejasne, igranje večino časa zaostaja, pridobivanje kovancev in igralcev pa je noro, razen če v igro vložite denar, ta odklop od tekem postaja vse bolj nadležen in če prekinete povezavo, se ne morete vrniti v igro. tekme, zamik pa se je še poslabšal, če EA odpravi napake, bi to lahko bila odlična igra, prosim EA
Resnično so se letos lotili igre, ki je podobna fifa consle, vendar v mobilnih napravah in je velika posodobitev vseh prejšnjih različic fife, v kateri bi jo resnično priporočil svojim prijateljem zaradi visoke kakovosti igre in skoraj podobnih izkušenj fifa
FIFA Football Thể thao rasq
Super igra
Upamo, da bo treba ultra odprto grafiko za naprave, ki poganjajo snapdragon 845, in igralne strežnike kmalu popraviti in seveda je kakovost igranja in gibanja igralcev prenizka
Zaenkrat je grafika boljša. Mislil sem, da je še vedno enak stari 1, vendar je zaslon menija tokrat noro dober.
dobro. Bolj mi bo všeč, če dodate akademijo nazaj za ljudi, ki so končali akademijo, da bodo lahko delali stvari, kot je usposabljanje za prosti strel. Nova sezona je tako dobra, žalosten sem, da ne morem zadržati svojih igralcev iz prejšnje sezone.
Temu dajem eno zvezdico zaradi nove posodobitve. Izgubil sem vse stvari, ki sem jih imel, IN se zdaj sploh ne morem prijaviti v igro, kako naj igram igro, vedno piše "prijava ni uspela" in potem izberem gost nekaj Izbral sem vse možnosti in vse je pisalo "prijava ni uspela".
Spremenim oceno. Tudi igra je zabavna. Pogost zaslon za nalaganje odvzame zabavo. Pogosto prekinjena povezava z omrežjem tudi pri odličnem internetu.
Nisem nov v tej igri in je super, a ko jo posodobim, piše, da v moji regiji ni na voljo nobene storitve... Plssss, popravite to!!!
Res sem užival v igri, dokler nisem zamenjal telefona, ves napredek je izgubljen in moram začeti od začetka, to je hec! Poskušal sem se povezati z Googlom in Facebookom, vendar me ni vrnilo na pravo raven. Takšna smeti!
Najprej je igra postala res nedolgočasna po novi posodobitvi s komentarji in dodatki, ampak zame sem po posodobitvi izgubil svoj stari račun in ga ne najdem, imela je ekipo 150ovr in kovance za 25 mil kot vsi ti hard delo je šlo samo puf, potem ko sem posodobil wow tako žalostno po tem. Ni prvič, da izgubljam svoj račun za fifa, vendar je to večina ovr in kovancev, ki sem jih izgubil
Zlomljeno. Zatakni se pri nalagalnem zaslonu.
Dobra igra priporočam
To je kopija korejske fife in obstaja samo ena težava z omrežjem, ko omrežje teče hitro, še vedno pove, da je počasno brez drugih težav
Nova posodobitev je prinesla veliko sprememb, dobrih in slabih. Prvič, srečanje je grozno. Ne samo ravnovesje (ki je še vedno izboljšano v primerjavi z letom 2020), ampak težave s povezavo in pogosto nezmožnost povezovanja na splošno. Smešno je, da te izbrcnejo sredi igre in se ne moreš znova pridružiti, dokler tekme ni konec. Nepotrebna izguba. Drugič, nastavitve se ob ponovnem zagonu igre ne shranijo. Prestopni trg je izboljšan in všeč so mi zamenjave, kompleti in drugi dodatki. Prosimo, izboljšajte iskanje ujemanja in napako v povezavi
Aplikacija je bila zabavna do teh dveh dni, ko nisem prepričan, zakaj se nisem mogel prijaviti v svojo igro. Prosim, pomagajte mi to popraviti.
Ta igra je za smeti
KER JE KR ENA
Igra je delovala dobro v 1. tednu. Od včeraj sem opazil veliko hroščev. Ovr je šel na 85, nato pa se je igra samodejno znova začela in OVR je padel na 83. Ekipa s 76 OVR ima hitrejšega igralca nizke ravni in premaga ekipe z boljšim igralcem in ovr. Super razburjen nad igro. Nenadna prekinitev povezave med igranjem napada in h2h.
Se kr dobra
Imam težavo pri prijavi. Niti ne morem se prijaviti kot gost. Imam dobro internetno povezavo, še vedno se kaže tako. Ali lahko prosim rešite to težavo
Ni tobro
Pofukana igrica zajebana no jaz sem mislu da se igra začne 0:0 učitno se začne 0:1za nasprotnika najslabša igrica na svetu jo ne priporočam #bedna igrica
Kadar kdaj začnem tekmo tekmeca divizije, zlasti h2h, se tekma nenadoma ustavi in pove, da je strežnik prekinjen... čeprav imam dobro omrežno povezavo
Katastrofa
Dobro je ampak so kick off odstranili
Tako neumna igra...Igralcem bi morali dovoliti ultra grafiko 1 GB ram, da se lahko igrajo z razpoloženjem... Ampak zdaj zapuščam to igro, ker je grafika te igre tako slaba kot grafika nizke kakovosti za 1 GB ram mobile igralci & ultra za 6 gb ram mobilne igralce...😡...To je tako nepošteno...😤...Ea & Fifa popravite to, sicer bo ta igra izgubila igralce...Takrat ne boste dobili denarja od ta igra...😂😂
FIFA Football Sport mko
Odlična igra, a trenutno imate težave s strežnikom EA, jo popravite in uživajte v tej čudoviti igri. Nova različica je v veselje za ljubitelje nogometa, grafika je odlična. Dodatne funkcije, kot so komentarji in zamenjava, so zelo močne. Samo obožujem igro..
Nisem zelo vesel, da sem izgubil vse, ko se je zgodila posodobitev (157) ocenil ekipo s skoraj 3000 dragulji in nekaj več kot 12 milijoni kovancev, kar mi je vzelo večno in ravno ko sem ga nameraval porabiti, sem moral posodobiti in Izgubil vse nisem zelo sem vesel, da te igre ne bom več igral, razen če mi ne vrneš vsega
Igra je odlična, a streljanje in dogovarjanje igralcev je treba malo izboljšati, tudi če igralec ni v dobri drži, kot da pade in strelja ali strelja v nepravilni drži žoga gre kot raketa, če je igralec na visoki ravni Mislim, da bi morali biti streli bolj realistični in moč strela bi morala biti manjša kot običajno, če drža igralcev ni pravilna. Ko se branim, ko poskušam vzeti žogo nasprotniku, včasih tackles vrže žogo daleč bolj kot običajno
Staro pls nazaj
Super Slime Simulator: Satisfying ASMR & DIY Games Стиль життя lmbs
Sem izgubu use igrace zarad te posrane posodobitve
brez veze
Nova različica igre je odlična z grafiko in igranjem, vendar se MatchMaking ne deluje ... izdelava
slaba ko drek 😊
Zelo je glupa ker golfate na pravno!!!!!
Najsalbša igrica kar jih poznam brezveze
Market ne deluje že 3. dan zapored ... piše, da trg trenutno ni na voljo.
To je najslabša sezona FIFA .. Edina dobra stvar je grafike ... Igra je zelo slaba ... Potem pa zagotovo greš izgubiti veliko igralcev ...
Skoz e dam nalaga
Igrajte to igro od fifa mobile 17, neverjetna in največja posodobitev do zdaj, vendar je treba nekaj izboljšati v smislu igranja, je še vedno toga in ne preveč realistična (arkada), še posebej, če igramo H2H. Kar zadeva dogodke, ta igra vedno uspe👍ja upam, da boste izboljšali igranje v naslednji posodobitvi ali naslednji sezoni
FIFA Football खेलकूद zxp