Post by fonjophimecchae on Mar 7, 2022 5:33:56 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cheerleader Champion Dance Off ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cheerleader Champion Dance Off IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty nekonečné drahokamy ▞▞▞
▞▞▞ Cheerleader Champion Dance Off 2022 version ▞▞▞
Wow úžasná aplikácia, naozaj ju milujem, ale bolo by pekné, keby nemusíte nič platiť mám 11 rokov a ako zaplatím a nie som v Amerike, odkiaľ pôjdem a dostanem peniaze, ale overal je to velmi pekna hra len tak dalej
Milujem túto hru, ale keby nebolo zamknutého príslušenstva, bolo by to lepšie
Je to naozaj dobrá hra
je to také zábavné, že si môžete navrhnúť svoju osobu a je to naozaj super duper zábava, pretože dokážete tancovať, môžete hrať inú hudbu a tancovať rovnaký vždy, keď to milujem
Niektoré názory na zdobenie dievčaťa sú zamknuté
JA SOM TAK ZAHRNUTÝ, AKO KÓDOVALI HRU, ABY SA NEMALI ZOBRAZOVAŤ REKLAMY NA ONLINE !!!!! NESMIEM A ĎAKUJEM VÁM VEĽMI PEKNE, ŽE STE TÚTO ZÁBAVNÚ A PRÍJEMNÚ hru... Ale aj tak....Milujem túto APLIKÁCIU a POKRAČUJTE VO VYTVÁRANÍ TAKÝCHTO APLIKÁCIÍ.....☺☺☺😃😃😃 A tiež ľuďom odporúčam, aby si túto aplikáciu stiahli, pretože vďaka nej zmizne váš talent na roztlieskavanie.... A vytvorte viac aplikácií, ako sú tieto Cocoplay od TabTale! 😁😄😁
Hijacker Jack - Famous. Rich. Wanted. Екшн bsf
Táto hra je úžasná, ale neviem, prečo ľudia radi vždy zamykajú kúpele, vlasy a nemocnicu. Vďaka tomu sú vaše hry niekedy také nudné a máte radi peniaze. ak budete pokračovať v tomto, stratíte ľudí. lepšie zmeniť ohhh. pls vo svojich pripravovaných aktualizačných hrách skúste to zmeniť a opraviť, ak nie, prestanem sťahovať vaše hry. ale tvoje hry sú úžasné.
Cheerleader Champion Dance Off Simulation ajn
Páči sa mi táto hra, je taká zábavná!😄 Prial by som si, aby ste mohli robiť reklamu na čokoľvek. Celkovo je to v pohode
Umm... toto je celkom fajn. Osobne by som robil konkurzy inak, preto to nedostalo 5.
Cheerleader Champion Dance Off הדמיה ydtl
Túto aplikáciu sme odstránili hneď, ako sme videli dievčatá v tričkách na bruchu a krátkych šortkách. Absurdné.
Je to v poriadku, ale OPPO JE ŤAŽKÉ ODLIKNUŤ NA ICH A S MOBILOM JE TO EŠTE ŤAŽŠIE, TAKŽE AK ICH MALÉ X VYPNUTÉ PRIDÁVKY NIE SÚ PREČIŤ DO SOBOTY, TÚTO HRU VYMAZÁM KONIEC PRÍBEHU
Nie je to také dobré alebo nie také zlé ako médium, poviem, či by ste si mali nainštalovať alebo nie, ako si želáte, je to ok typ hry........😐😐😐😐...... ....... . A sťahovanie trvá dlho....moje pripojenie k sieti je také dobré.. Ale sťahovanie trvá dlho.. 😕😕😕😓😓😒😒🙁☹😖😖🥴😤..sťahovanie trvá 1 hodinu ..len dráždivé
Mnoho etáp je odomknutých, čo vedie k ťažkostiam pri hraní a je to dokonca zlá stránka
Mal som túto hru pred pár rokmi a fungovala úplne dobre a dal som jej päť hviezdičiek, pretože to bola najlepšia hra, akú som kedy hral, ale teraz som si ju stiahol znova a nikdy ma nepustí, ako keby mi zhasla obrazovka vypnuté a stále sa to načítava a načítava a načítava a načítava tak otravné, preto mu dávam jednu hviezdičku, pretože mám na to veľa dôvodov^
Veľmi dobrá kvalita, opravili problém s hrou, ale všetko, čo potrebujete, mohli mať zadarmo Snažil som sa zaplatiť za všetko v hre, ale zadal som číslo karty a povedalo sa, že môj účet je zablokovaný v aplikácii
Milujem túto hru, ale je tu jeden problém, keď si niečo kupujete, môžete to získať ☺️☺️☺️☺️
Táto hra je taká nudná, pretože keď ste vo fáze, je to rovnaké ako v telocvični, kde objavujete tie kruhy a je to tak nudné a ja som jej dal jednu hviezdičku, aké nudné a super nudné a je to ako tá istá hra ako ostatné hry, ale páčia sa mi iné hry lepšie táto nudná hra
Bolo to tak úžasné. Musíte však pracovať na tom, aby sa objavili reklamy d. Musíte tiež pracovať na aspekte, že niekto kupuje veci v inom, aby ste odomkli veci, tento aspekt ma skutočne veľmi znepokojil
Cheerleader Champion Dance Off სიმულაცია img
Hra má príliš veľa držania v ruke. Nemal som čo povedať. Mal som mať možnosť vybrať si, čo chcem robiť. Som v poriadku s tým, že sa riadim príbehom, ale nie je mi dobre, keď ma nútia na každom kroku.
Je to dobrá hra, ale nenávidím, že všetky dobré veci sú zamknuté, neustále to zamrzne a možnosti sú obmedzené, pokiaľ by ste si nechceli pozrieť veľa reklám, ale za všetky dobré hry je moje hodnotenie 3
Najprv to bolo dobré, ale potom mi nedalo na výber, takže som musel platiť skutočnými peniazmi, túto aplikáciu by som neodporúčal
Cheerleader Champion Dance Off Simulacije fxs
Keby to bolo pridať zadarmo, myslel by som si, že je to naozaj zábavné, ale nie s reklamami, úplne to pokazil!! Tiež prečo bola zrazu čierna a v zrkadle na zadnej strane biela tomu nerozumela?
Tejto hre som dal tri hviezdičky, pretože niekedy nemám rád, keď nevyhrávate a veľa šťastia
bolo to v poriadku, ale príliš to zaostávalo a aby som získal nejaké veci, musím si pozrieť reklamy a potom ich dostanem, ale potom z toho vystúpim a musím si pozrieť ďalšiu reklamu.
Cheerleader Champion Dance Off Simulation ajn
Páči sa mi táto aplikácia, hovorím, že ju milujem, ale jediným problémom je, že som si ju stiahol a jej sťahovanie znova a znova, opravte to. Táto jedna hviezdička 🌟 je za vašu chybu. Ďakujem S pozdravom
je to v poriadku, ale veľa, keď hovorím, že veľa reklám
Najlepšia hra pre dievčatá na celom svete veľmi odporúčam stiahnuť si ju!😍😄😃😊☺😉
Ja som si to Hekla a mam ta vsetko zadarmo cez lucky patcher
Toto je NAOZAJ zábavná hra, v ktorej sa obliekate, predvádzate, pomenujete sa a mnoho ďalších vecí a ja dávam ľudskú sadzbu, nie sadzbu za robota, takže na mňa zapôsobilo.
Tieto hry od coco sú vážne naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj, ale niekedy tam treba naj zaplatiť.
Súhlasím s gepardom jahodovým, naozaj by ste mali pridať nejaké veci aj pre chlapcov. Myslím, že to hrá moja dcéra a ja ich sledujem a všimol som si, že to neznamená, či ste muž alebo žena. Takže možno by ste mali zvážte riešenie tohto problému!!! Každopádne okrem toho je to skvelá hra.
Príliš veľa reklám pri nanášaní mejkapu je ťažké
Je to nyc hra, ale prečo neotvoriť zámok, keď je internet zapnutý