Post by cardgutemeraz on Mar 5, 2022 11:40:25 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ E-Bike Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ E-Bike Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sınırsız primogem hilesi ▞▞▞
▞▞▞ E-Bike Tycoon 2022 version ▞▞▞
çöktü oyun
Yeni güncelleme eklemelisiniz
Oynamak güzel ama özelliklerle ilgili biraz daha iyileştirme gerekiyor
mutlu oyun
E-Bike Tycoon Simulação xkjp
Çok fazla ekleme, bekleme süresi çok fazla
E-Bike Tycoon Simulátory oxza
Bu saçmalık, her 5 tıklamada bir sürekli reklam alıyor. İçinde bulunan sürekli açılır pencereleri ve hataları boşverin tavsiye etmem.
Şimdiye kadarki en kötü oyun, kelimenin tam anlamıyla gecikiyor ve neredeyse telefonumu mahvediyordu, umarım bu oyun tamamen kapanır 👎👎👎😠😠😠🖕
Bu oyun harika ama bir dezavantajı var. Saatte sadece 1 araştırma yapabilirsiniz ve başka bir araştırma yaparsanız saniye veya dakika reklamı olsa bile (çok fazla) bir reklam izlemiş olursunuz. Reklam izleyerek "daha hızlı" araştırma eklemenin çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Paraya ihtiyacın olduğunu biliyorum ama müşteri kaybetmektense daha az reklama sahip olmak daha iyidir. Yukarı: Duyarlı geliştirici yah için 5 yıldız.
E-Bike Tycoon Simulação xkjp
Bana gelince, bu 5 yıldızı veriyorum
Deer Hunting Covert Sniper Hunter Įprastos temos eeb
"Seri üretime hazırız" sonsuz döngüsünde sıkışıp kaldım 2. seviyeye yükseltiliyor ancak ardından hata veriyor ve sohbet penceresinde bir sonrakine dokunamıyorum
Eğlenceli oyun gerçekten iyi bir tasarım, ancak klavye isim düzenleme ile gösterilmiyor, ayrıca oyundan çıkmaya devam eden bir hata.
Bölünmüş ekranı desteklemeyen oyunlardan bıktım, ffs, bloons td6 buna izin veriyor ve bu oyun yarı yarıya kesiliyor
Şimdiye kadar oynadığım en iyi şey
Bazı oyunlar
Birçok reklam 👎
Bu oyun eğlence dolu. Ama özellikle bisikletin grafikleri konusunda çok geliştirilmesi gerekiyor. Aksi takdirde muhteşem!
İyi oyun
İyi oyun. Ama zorluk yok. rakip olduğum firma yok
harika bir oyun. Akıllı telefon yapmak gibi başka oyunlar da yapmak ve aynı şekilde araba yapmak için bir önerim var, umarım benimle konuşursunuz.😁
Lütfen şirketlerimi ve haritalarımı mümkün olan en kısa sürede ekleyin.. Ve genel olarak oyun çok iyi ve bağımlılık yapıyor.
türk dili
E-Bike Tycoon Симуляторы lwi
Yeni bir çerçeve & kalbim, bisikletlerimi geliştirmek için yüksek düzeyde araştırma öğelerinin kilidini açmadan hemen önce rastgele bir demet bırakıyor
Btw oyun çok ilginç
👍
oyunun büyük potansiyeli var 👍👍
bu tycoon oyununun bir sonraki seviyesi
E-Bike Tycoon Simulazione pexf
Eklentileri izledikten sonra oyun çöküyor ve oyunu yeniden başlatmanız gerekiyor lütfen hatayı düzeltin ve bazı eklentileri izledikten sonra seçenek yok, hepsi oyunda kaldı
Bu oyun gerçekten çok iyi. Ve birçok insan çöktüklerini veya kötü bir şey olduğunu söylüyor. Ama ben oyunu sorunsuz 60-55 fps ile herhangi bir çökme vs. olmadan çalıştırıyorum. Telefonum orta seviye üst seviye ve 7 gündür bu oyunu oynuyorum, gerçekten çok iyi grafikler, oynanış, diyaloglar harika Bu oyunu seviyorum ve harika 👍
Oyunu bugün indirdim ve keyif aldım, sahip olduğum bir sorun, kredi al düğmesine tıkladım ama geri çekildim. Şimdi benden hiç alamadığım kredi ödemeleri için ayda 1.000.000 alıyor. Ve ne olduğunu anlamaya çalışırken, aynı şeyi ikinci kez yaptım.. bu yüzden şimdi hiçbir şey için ayda 2.000.000 ücret alıyorum.
Reklamları izledikten sonra, reklamları izledikten sonra reklam izlemeye zorlanmak. Kombo!
Çok fazla reklam çok sinir bozucu.
İlk aşamalarında harika bir oyun, geliştirici de herhangi bir soruna hızlı bir şekilde yanıt veriyor. Tycoon sim oyunlarına gelince, en iyileri orada, yapacak çok şey var, zorlu ve işe yarıyor. Bunun için geleceğin ne olduğunu görmek için sabırsızlanıyorum.
Bu oyun büyük bir potansiyele sahip, ancak her birkaç tıklamadaki reklamlar çok saçma. Evet, reklamların kaldırılması satın almak için yeterince ucuz ve evet, geliştiricinin paraya ihtiyacı olan bir hayatı var. Bir video oyunu içindeki reklamlarla da iyiyim, ancak her birkaç tıklamada açılan reklamların miktarı çılgınca.