Post by cardgutemeraz on Mar 5, 2022 11:34:26 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pou ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pou IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови неограничено све ▞▞▞
▞▞▞ Pou 2022 version ▞▞▞
Поу је екстра игра!
Мрзео сам ову апликацију, мислио сам да сам паметан јер сам прескочио дечака из трећег разреда кад год сам преузео ову апликацију, осећао сам се глупо да је ова апликација трајала око пет година, а ја сам два пута старији од тога, имам 1010, значи да то можда не звучи баш старо неким људима који ово објављују, али мислим да је двоцифрена двострука невоља 😂
Игрица је глупа
То је досадна игра ако немате толико новчића у игри као у реклами
Šta je POU · Struktura POU · Pododbori · Radne grupe u okviru POU-a · Vrednosti Partnerstva · POU vodič · POU deklaracija.
Помозите ми програмери! мој налог је стално говорио нетачна лозинка иако је то права лозинка на мом налогу! Не могу да вратим свој стари поу!
Вау! Вау! Вау! То је супер игра ..... Волим🧚 да играм ово. Ово је једна од мојих омиљених игара које сам икада играо и имам најбоље искуство. предлажем свима да бар испробају ову игру када вам пружи најбоље искуство. Свиђа ми се одећа, све мини игрице и све. Све време бих играо ову игру. Тако је добро . Све у свему, желим да се захвалим креатору што је направио тако сјајну игру и тражим да ми треба чак и друга верзија поу-а са још нових ажурирања. Хвала вам
у Ватцх како то урадити показујемо вам како да ⭐ преузмете поу поу бесплатно за Андроид или иПхоне мобилне уређаје.
добра игра, осим што поу изгледа стварно језиво и ствара ноћне море мојој деци!!
Нина
Tank Hero Arked tca
Видите, знам да је веома интересантна игра, али обрисао сам ову игру из два разлога, 1 разлог је да ћете бити зависни од ове игре и играћете сваки дан и сваку ноћ, а разлог 2 је да сам преузео ову игру пре 6 месеци и избрисао сам после 7 дана јер ми је телефон висио и после неког времена пише да поу има вирус и након тога сам се много трудио да деинсталирам поу и након неколико сати поу је обрисан поу има вирус молим те немој га инсталирати ћао
Веома досадно, не бих га препоручио ниједном од модерних гејмера, само вееерииии......... треба му мох заплет и више узбудљивих авантура, био је прилично добар, али од тада је био досадан ид као имати задатке и можда нарације јер има ДОСАДНУ 1 звездицу
то је хак не схвати!!!! то се дешава многим људима које познајем. или је искључио цео уређај или избрисао све што су имали👎👎
Pou online Games For Boys, All Games, Free Games, Ipad, Android,. POU Games - POU Igrice. More information. Games For Boys.
Не Дајем Никоме Да Инсталира Ово Боља Је Талкинг Том Голд Рун
Свиђа ми се сва графика и дизајн, али једино што ми се не свиђа су боје јер изгледа тако суво.
ова игра је невероватна, савршена је за 5-6 година иако имам 11 година, не могу да престанем да је играм као ваш мали ванземаљски кромпир љубимац и прилагођавате скоро све и има мало или нимало реклама које можете назвати својим љубимцима најбољим део је само брига о свом љубимцу, али постоји много мини игрица унутар игре и прилично губе време (само ако вам је досадно) можете да обучете свог љубимца и можете да изаберете пол који желите да ваш љубимац буде и нема потребе за интернетом пошто је игра ван мреже. Импресиониран сам овом игром јер нисам мислио да ће ми се толико свидети, али јесам. Никад нисам знао да тако једноставна игра може да ме толико забави да само желим да додајте још ажурирања
Igrica Pou na Igrice123
Свиђа ми се ова игрица 👌👌 али она се стално замрзава и сваки пут када дам поу напитак за спавање не ради 😤😤.
Добро је, кажем да су мини игрице угодне. Било би сјајно ако би било ажурирања о мини игрицама, постепено. Али ипак је добро као што је сада, а надамо се и у будућности.
Pou Vabaajamängud jblh
Толико волим ову игру (игра има 5 звездица) али је хакер у Поу око
Морам да признам да добијам најгору вибрацију од ове игре као да ме неко посматра и можда зато што се усред ноћи још ништа лоше није десило у игри, али нисам сигуран да не бих препоручио немојте преузмите ову игру није безбедно само рећи
Одличан убица времена, осим што се апсолутно ништа није променило од 2013. или тако нешто. Требало би да додате још ствари како би корисници наставили да играју уместо да им буде досадно.
најглупља игрица ко ово игра он је болестан
Aplikacije i igre - Srbija. 2.7.1 for Android ... Требования: Android 4.1+. Жаловаться: Сообщить о неприемлемом ... Pou. 8.5. Alight Motion.
... ako se pri izračunevanju prihvati da je za 137cs ^1/2 bioi ^0' °<*j:ios-ao ^-5o dane. ... bez o'ozira na uslove pou kojima se sprovodi (sistematska ili ...
НЕМОЈТЕ ИГРАТИ ову игру када померате прст, очи прате ваш прст, али очи су заправо камере, тако да НЕ ИГРАЈТЕ ову игру!!!
Јаневм
Сууууупеееер, он/она је мој/ моја сјајна /сјајан друг /другарица.
Супер игрица
🙃
Требало би да будете у могућности да урадите много више ствари у овој игри да бисте се више забавили са њом, као што би требало да будете у могућности да путујете на различита места уместо у друге домове Поуса, али осим тога да је то ОК игра
Pou Vabaajamängud jblh
Pou Vabaajamängud jblh
Не баш добра игра. Али могу имати апсолутно 2 звездице😶
Pou Vabaajamängud jblh
После неког времена зна да смори
Није лоша